Joc Rotació evolutiva en línia

Rotació evolutiva

Descripció del joc: A Rolling Evolution, una bola tridimensional es convertirà en un vehicle per al nostre heroi, Norikonashi. Es tocarà les extremitats i l’esfera rodarà ràpidament pel camí. La vostra tasca no és pressionar-lo perquè surti del camí i no caigui en buits buits. Si premeu la barra espaiadora, la pilota rebotarà. Si agafeu un matràs amb un elixir màgic, l’heroi es transformarà. Voreja els obstacles i poden quedar immòbils en forma d’objectes i criatures vives cap a on es mouen. Cal anar el més lluny possible, recollint objectes útils. Com més corre, més punts obtens. La cursa serà interessant, us esperen moltes transformacions fantàstiques.

A Rolling Evolution, una bola tridimensional es convertirà en un vehicle per al nostre heroi, Norikonashi. Es tocarà les extremitats i l’esfera rodarà ràpidament pel camí.

© playgame24.com - Joc gratuït Rotació evolutiva () El joc en línia flash joc MedlinePlus Rotació evolutiva de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Rotació evolutiva i compartir aquest joc amb els teus millors amics.