Joc Galactic Wars: Space Shooter en línia

Galactic Wars: Space Shooter

Descripció del joc: En un futur llunyà, els terrícoles es van enfrontar a una agressiva raça alienígena i va començar la primera guerra galàctica. Participaràs en el joc Galactic War Space Shooter com a pilot d'un caça espacial. Avui heu rebut l'ordre d'atacar una base militar enemiga, que orbita al voltant d'un dels planetes. Vostè a la seva nau començarà a apropar-se a ella a una certa velocitat. Els vaixells enemics sortiran volant per interceptar-vos. Haureu d’enderrocar-los tots disparant des de diverses armes instal·lades al vostre vaixell. Cada vaixell que destrueixis us aportarà una certa quantitat de punts. L’enemic et dispararà. Maniobrant hàbilment al vostre vaixell, haureu d’esquivar els projectils que hi volen.

En un futur llunyà, els terrícoles es van enfrontar a una agressiva raça alienígena i va començar la primera guerra galàctica.

© playgame24.com - Joc gratuït Galactic Wars: Space Shooter () El joc en línia flash joc MedlinePlus Galactic Wars: Space Shooter de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Galactic Wars: Space Shooter i compartir aquest joc amb els teus millors amics.