Joc Cotxes reals a la ciutat en línia

Cotxes reals a la ciutat

Descripció del joc: Un grup d’esportistes extrems va decidir organitzar competicions de carreres als carrers de la seva ciutat. Vosaltres, al joc Real Cars in City, us unireu a aquesta competició. Al principi del joc, haureu de visitar el garatge del joc i triar el vostre cotxe entre les opcions proporcionades. Després d'això, vosaltres i els vostres oponents estareu a la línia de sortida. Al senyal, haureu de prémer el pedal del gas per avançar progressivament guanyant velocitat. Haureu d’intentar no desaccelerar-vos per fer tots els girs, avançar a tots els vostres rivals i vehicles dels residents de la ciutat comuns. Acabar primer us donarà punts. Després d’haver acumulat una quantitat determinada, podeu comprar-vos un cotxe nou.

Un grup d’esportistes extrems va decidir organitzar competicions de carreres als carrers de la seva ciutat. Vosaltres, al joc Real Cars in City, us unireu a aquesta competició.

© playgame24.com - Joc gratuït Cotxes reals a la ciutat () El joc en línia flash joc MedlinePlus Cotxes reals a la ciutat de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Cotxes reals a la ciutat i compartir aquest joc amb els teus millors amics.