Joc Gos de repartiment en línia

Gos de repartiment

Descripció del joc: En l’apassionant nou joc Delivery Dog, viatjaràs a una ciutat on viuen diversos animals intel·ligents. El vostre personatge és un gos normal anomenat Thomas que treballa en una petita pizzeria. El vostre heroi de la seva bicicleta ofereix pizza a tota la ciutat. L’ajudaràs en això. Un cop rebuda la comanda, el vostre heroi saltarà sobre la seva bicicleta i començarà a pedalar ràpidament. Així, començarà des d’un lloc i correrà cap endavant progressivament guanyant velocitat. Apareixeran tota mena d’obstacles en el seu camí. Si us hi acosteu, haureu de fer saltar el vostre heroi sobre la vostra bicicleta amb les tecles de control. Per tant, obligareu el vostre heroi a volar a través d’aquests perills a l’aire i evitar col·lisions amb ells.

En l’apassionant nou joc Delivery Dog, viatjaràs a una ciutat on viuen diversos animals intel·ligents. El vostre personatge és un gos normal anomenat Thomas que treballa en una petita pizzeria.

© playgame24.com - Joc gratuït Gos de repartiment () El joc en línia flash joc MedlinePlus Gos de repartiment de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Gos de repartiment i compartir aquest joc amb els teus millors amics.