Joc Feliç Doctor Mania en línia

Feliç Doctor Mania

Descripció del joc: Molts nens pateixen diverses malalties durant la infància. Per tant, sovint els seus pares els porten a l’hospital on tracten els nens. A Happy Doctor Mania treballareu com a metge en un dels hospitals de la ciutat. Els nens seran portats avui a la vostra cita. Un cop escollit un pacient, us trobareu amb ell al despatx. En primer lloc, haureu d’examinar el pacient per diagnosticar la seva malaltia. Quan el reconegueu, apareixerà un tauler de control especial. Amb la seva ajuda, podeu utilitzar diversos tipus d’instruments i medicaments mèdics. En realitzar certes accions de manera coherent, guarireu el pacient i passareu al següent pacient.

Molts nens pateixen diverses malalties durant la infància. Per tant, sovint els seus pares els porten a l’hospital on tracten els nens.

© playgame24.com - Joc gratuït Feliç Doctor Mania () El joc en línia flash joc MedlinePlus Feliç Doctor Mania de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Feliç Doctor Mania i compartir aquest joc amb els teus millors amics.