Joc Prova Ragdoll en línia

Prova Ragdoll

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc Ragdoll Test, aniràs al món on viuen diverses nines de drap. El teu personatge és un noi jove que gaudeix dels esports extrems. Avui ha decidit practicar i l’ajudaràs en això. A la pantalla apareixerà una ubicació determinada on es situaran els blocs de pedra. Estaran a diferents altures del terra. El vostre personatge es situarà al bloc superior. Haureu d’ajudar-lo a baixar fins a terra per aquests blocs. Per fer-ho, hauràs de controlar els salts del teu heroi mitjançant les tecles de control. Recordeu que cal tenir en compte correctament la força i la trajectòria del salt. Si us equivoqueu, el vostre heroi caurà a terra i es ferirà.

En el nou i emocionant joc Ragdoll Test, aniràs al món on viuen diverses nines de drap. El teu personatge és un noi jove que gaudeix dels esports extrems.

© playgame24.com - Joc gratuït Prova Ragdoll () El joc en línia flash joc MedlinePlus Prova Ragdoll de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Prova Ragdoll i compartir aquest joc amb els teus millors amics.