Joc Carl's Candy Crusade en línia

Carl's Candy Crusade

Descripció del joc: Al jove Karl, com a tots els seus amics, li encanta menjar diversos deliciosos dolços. Un cop a la ciutat on viu, es va obrir una venda amb descomptes per a diversos dolços. El nostre heroi vol comprar totes les coses. Vostè en el joc Carl's Candy Crusade l'ajudarà en això. El vostre heroi ha d’arribar a la ubicació d’aquesta acció el més ràpidament possible. Per a això utilitzarà el seu petit camió. Assegut al seu volant i pressionant el pedal del gas, el vostre personatge s’avançarà progressivament guanyant velocitat. A la carretera per on es mourà apareixeran diversos tipus d’obstacles, així com el transport d’altres residents de la ciutat. Haureu d’utilitzar les tecles de control per fer que el cotxe de l’heroi realitzi diversos tipus de maniobres a la carretera, així com avançar a altres cotxes.

Al jove Karl, com a tots els seus amics, li encanta menjar diversos deliciosos dolços. Un cop a la ciutat on viu, es va obrir una venda amb descomptes per a diversos dolços.

© playgame24.com - Joc gratuït Carl's Candy Crusade () El joc en línia flash joc MedlinePlus Carl's Candy Crusade de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Carl's Candy Crusade i compartir aquest joc amb els teus millors amics.