Joc Tallador de pa en línia

Tallador de pa

Descripció del joc: Molta gent visita diversos establiments de menjar ràpid cada dia. Aquí poden menjar deliciosos menjars. A Bread Cutter treballareu com a xef en un d’aquests establiments. Avui us posaran a tallar pa per als visitants. Una cinta transportadora serà visible a la pantalla que teniu davant, que es mourà a una velocitat determinada. Hi reposaran pa de diverses mides. Un ganivet de cuina especial s’ubicarà a sobre de la cinta en un lloc determinat. Amb ell, haureu de tallar el pa. Per fer-ho, mireu detingudament la pantalla. Tan bon punt el pa estigui sota el ganivet, feu clic a la pantalla amb el ratolí. Aleshores el ganivet baixarà i tallarà una llesca de pa.

Molta gent visita diversos establiments de menjar ràpid cada dia. Aquí poden menjar deliciosos menjars. A Bread Cutter treballareu com a xef en un d’aquests establiments.

© playgame24.com - Joc gratuït Tallador de pa () El joc en línia flash joc MedlinePlus Tallador de pa de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Tallador de pa i compartir aquest joc amb els teus millors amics.