Joc Defensa de la torre en línia

Defensa de la torre

Descripció del joc: En un dels planetes llunyans a la vora de la galàxia, els terrícoles han fundat un nou assentament. La tasca d’aquesta colònia és extreure recursos útils. Però aquí teniu el problema. Com va resultar, al planeta hi vivien diversos tipus de monstres. Havent creat un gran exèrcit, van començar a avançar cap a l'assentament de terrestres. A Tower Defense comandareu la defensa de la colònia. Una determinada zona serà visible a la pantalla que teniu davant, on la carretera serà visible. Les tropes enemigues es desplaçaran al seu costat. Haureu de determinar punts estratègicament importants i construir estructures defensives en aquests llocs. Quan apareguin enemics, els vostres soldats dispararan des de les torres i destruiran l'enemic.

En un dels planetes llunyans a la vora de la galàxia, els terrícoles han fundat un nou assentament. La tasca d’aquesta colònia és extreure recursos útils. Però aquí teniu el problema.

© playgame24.com - Joc gratuït Defensa de la torre () El joc en línia flash joc MedlinePlus Defensa de la torre de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Defensa de la torre i compartir aquest joc amb els teus millors amics.