Joc El sandbox lluita contra el sandbox d'Orió en línia

El sandbox lluita contra el sandbox d'Orió

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc Fighting in the sandbox d'Orió, us volem convidar a viatjar al món de Kogama i participar en interessants enfrontaments entre diversos equips. Al principi del joc, haureu de triar el vostre bàndol de l'oposició. Després, el vostre equip i vosaltres apareixerà a la zona inicial. La vostra bandera s’establirà aquí. Al senyal, haureu de començar a avançar. La vostra tasca és trobar la bandera dels vostres oponents i capturar-los. L’enemic defensarà la vostra bandera i haureu de destruir-la. Tan aviat com noteu els personatges de l'enemic, acosteu-vos-hi a una certa distància i, apuntant amb l'arma, obriu el foc per matar. Si el vostre objectiu és precís, destruireu l’enemic i obtindreu punts.

En el nou i emocionant joc Fighting in the sandbox d'Orió, us volem convidar a viatjar al món de Kogama i participar en interessants enfrontaments entre diversos equips.

© playgame24.com - Joc gratuït El sandbox lluita contra el sandbox d'Orió () El joc en línia flash joc MedlinePlus El sandbox lluita contra el sandbox d'Orió de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc El sandbox lluita contra el sandbox d'Orió i compartir aquest joc amb els teus millors amics.