Joc Spooky Princesses: Social Media Adventure en línia

Spooky Princesses: Social Media Adventure

Descripció del joc: Les germanes princeses van decidir anar al regne veí a la nit per fer una bola de disfresses en honor de la celebració de Halloween. Però, per a això, cadascun d'ells haurà de crear-se una imatge per si mateixos. A Spooky Princess Social Media Adventure, ajudareu totes les noies a fer-ho. Les noies seran visibles a la pantalla que teniu al davant. Haureu de seleccionar-ne un amb un clic del ratolí. Després, us trobareu al dormitori de la nena. El primer pas és aplicar-se maquillatge a la cara amb maquillatge i després fer-se el cabell. Ara obriu el seu armari i trieu un vestit per a la noia entre les opcions proporcionades per triar. Quan ja estigui vestit sota ell, hauràs de triar sabates precioses, joies i altres complements. Després d’haver fet aquestes manipulacions amb una noia, passareu a la següent.

Les germanes princeses van decidir anar al regne veí a la nit per fer una bola de disfresses en honor de la celebració de Halloween.

© playgame24.com - Joc gratuït Spooky Princesses: Social Media Adventure () El joc en línia flash joc MedlinePlus Spooky Princesses: Social Media Adventure de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Spooky Princesses: Social Media Adventure i compartir aquest joc amb els teus millors amics.