Joc Simulador d'aparcament real 2019 en línia

Simulador d'aparcament real 2019

Descripció del joc: Tots els conductors de vehicles haurien de poder aparcar el seu cotxe en qualsevol condició. Aquest art s’ensenya en una escola especial. Avui, al joc Realistic Sim Car Park 2019, hi anireu a mostrar les vostres habilitats a l’aparcament. El vostre cotxe serà visible a la pantalla que teniu davant, ubicada en un terreny d’entrenament especialment construït. Una fletxa serà visible a sobre del cotxe. Ella us mostrarà la ruta que haureu de fer. En engegar el motor, començareu des d’un lloc i aneu agafant velocitat progressivament. Després de conduir per la ruta, veureu un lloc especialment delimitat al final. Haureu d’estacionar el cotxe clarament a les línies indicades. Tan bon punt ho feu, se us donaran punts i passareu al següent nivell del joc.

Tots els conductors de vehicles haurien de poder aparcar el seu cotxe en qualsevol condició. Aquest art s’ensenya en una escola especial.

© playgame24.com - Joc gratuït Simulador d'aparcament real 2019 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Simulador d'aparcament real 2019 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Simulador d'aparcament real 2019 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.