Joc Sobrecàrrega làser en línia

Sobrecàrrega làser

Descripció del joc: Per a tots els visitants del nostre lloc que vulguin provar la seva atenció, vista i precisió, us presentem un nou joc de sobrecàrrega làser. En ell dispararàs un raig làser contra diversos objectes. Una determinada zona serà visible a la pantalla que teniu al davant. Hi pot aparèixer un objecte o un grup d’objectes en qualsevol lloc. El vostre canó estarà situat a l’angle esquerre. En fer-hi clic, cridareu a una línia de punts especial. Amb la seva ajuda, podeu configurar la trajectòria del vostre tret. Seguiu-lo quan estigueu a punt. Si el vostre abast és precís, la bola de canó assolirà tots els objectius. Per cada èxit rebràs un nombre determinat de punts.

Per a tots els visitants del nostre lloc que vulguin provar la seva atenció, vista i precisió, us presentem un nou joc de sobrecàrrega làser. En ell dispararàs un raig làser contra diversos objectes.

© playgame24.com - Joc gratuït Sobrecàrrega làser () El joc en línia flash joc MedlinePlus Sobrecàrrega làser de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Sobrecàrrega làser i compartir aquest joc amb els teus millors amics.