Joc Mestre d'aparcament realista en línia

Mestre d'aparcament realista

Descripció del joc: Tots els propietaris de vehicles haurien de poder aparcar el seu cotxe en qualsevol condició. Això s’ensenya als conductors de les autoescoles. Avui, al joc Realistic Parking Master, passareu diverses lliçons d’aquest tipus vosaltres mateixos. Al principi del joc, visiteu el garatge i escolliu el vostre cotxe. Després d'això, apareixerà davant vostre en un camp d'entrenament especialment construït. Un cop arrencat el cotxe des del lloc, haureu de conduir per una ruta no especial. Haureu d’eludir diversos obstacles i evitar col·lisions amb ells. Quan us trobeu al punt final de la vostra ruta, veureu un lloc especialment delimitat. Maniobrant de manera destresa, hauràs d’aparcar el cotxe i aconseguir punts.

Tots els propietaris de vehicles haurien de poder aparcar el seu cotxe en qualsevol condició. Això s’ensenya als conductors de les autoescoles.

© playgame24.com - Joc gratuït Mestre d'aparcament realista () El joc en línia flash joc MedlinePlus Mestre d'aparcament realista de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Mestre d'aparcament realista i compartir aquest joc amb els teus millors amics.