Joc Tornar a l’escola: Llibre per pintar de nenes en línia

Tornar a l’escola: Llibre per pintar de nenes

Descripció del joc: Per als visitants més joves del nostre lloc, us presentem un nou i emocionant joc BTS: Baby Girl Coloring. Hi visitarà una lliçó de dibuix. Avui se us lliurarà un llibre per pintar a les pàgines del qual seran visibles les aventures de diverses nenes. En fer clic amb el ratolí, seleccioneu una imatge en blanc i negre i obriu-la al davant. Apareixerà un tauler de control al costat on es situaran els pinzells i les pintures. Haureu d’imaginar com us agradaria que quedés la imatge. A continuació, amb pinzells, apliqueu els colors escollits a zones específiques del dibuix. D’aquesta manera, a poc a poc, feu que el dibuix sigui completament vistós i acolorit.

Per als visitants més joves del nostre lloc, us presentem un nou i emocionant joc BTS: Baby Girl Coloring. Hi visitarà una lliçó de dibuix.

© playgame24.com - Joc gratuït Tornar a l’escola: Llibre per pintar de nenes () El joc en línia flash joc MedlinePlus Tornar a l’escola: Llibre per pintar de nenes de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Tornar a l’escola: Llibre per pintar de nenes i compartir aquest joc amb els teus millors amics.