Joc Bola caiguda complicada en línia

Bola caiguda complicada

Descripció del joc: Voleu provar la vostra agilitat i velocitat de reacció? A continuació, intenta completar tots els nivells del joc Tricky Falling Ball addictiu. Apareixerà un camp de joc a la pantalla on hi haurà dues tasses a diferents altures. Un d’ells contindrà una bola d’una determinada mida i color. Haureu d’assegurar-vos que la pilota caigui en un got buit. Per fer-ho, haureu d’examinar-ho minuciosament i començar a girar el vidre que necessiteu a l’espai en una direcció determinada. D'aquesta manera es pot llançar la pilota d'un got a un altre. Tan bon punt ho feu, se us donaran punts i passareu al següent nivell del joc.

Voleu provar la vostra agilitat i velocitat de reacció? A continuació, intenta completar tots els nivells del joc Tricky Falling Ball addictiu.

© playgame24.com - Joc gratuït Bola caiguda complicada () El joc en línia flash joc MedlinePlus Bola caiguda complicada de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Bola caiguda complicada i compartir aquest joc amb els teus millors amics.