Joc Preparant la festa d’acció de gràcies en línia

Preparant la festa d’acció de gràcies

Descripció del joc: Un grup de noies joves s’ha reunit avui per celebrar l’Acció de gràcies. Vostè, a Thanksgiving Party Prep, haurà d’ajudar cadascun d’ells a preparar-se per a l’esdeveniment. Al principi del joc hauràs de triar una noia. Després, us trobareu a la seva habitació i veureu la vostra heroïna davant vostre. A sota hi haurà un tauler de control especial amb icones. Amb la seva ajuda, podeu canviar l’aspecte de la nena. Primer, agafa el pentinat i aplica’t maquillatge a la cara. A continuació, haureu de triar un vestit entre les opcions de roba proporcionades per triar. Després, seleccionareu sabates, joies i altres accessoris.

Un grup de noies joves s’ha reunit avui per celebrar l’Acció de gràcies. Vostè, a Thanksgiving Party Prep, haurà d’ajudar cadascun d’ells a preparar-se per a l’esdeveniment.

© playgame24.com - Joc gratuït Preparant la festa d’acció de gràcies () El joc en línia flash joc MedlinePlus Preparant la festa d’acció de gràcies de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Preparant la festa d’acció de gràcies i compartir aquest joc amb els teus millors amics.