Joc Dentista boig en línia

Dentista boig

Descripció del joc: Molts nens sovint tenen mal de queixal durant la infància. Per tant, els seus pares els porten a una clínica especial, on els metges tracten les seves dents. Avui, al nou joc Crazy Dentist, treballareu com a dentista en una clínica d’aquest tipus. La vostra oficina apareixerà a la pantalla. S'instal·larà una cadira al centre on seurà el pacient. En primer lloc, haureu d’examinar acuradament la seva cavitat oral. D’aquesta manera podeu determinar quines dents fan mal i fer un diagnòstic. Després, apareixerà un tauler de control especial on es localitzaran els instruments i els medicaments dentals. Haureu de seguir les instruccions de la pantalla per aplicar-les de manera seqüencial. Així, guarireu el nen i obtindreu punts per això.

Molts nens sovint tenen mal de queixal durant la infància. Per tant, els seus pares els porten a una clínica especial, on els metges tracten les seves dents.

© playgame24.com - Joc gratuït Dentista boig () El joc en línia flash joc MedlinePlus Dentista boig de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Dentista boig i compartir aquest joc amb els teus millors amics.