Joc King of Trivia: Let's Take the Quiz en línia

King of Trivia: Let's Take the Quiz

Descripció del joc: Voleu provar el vostre nivell de coneixement sobre el món que us envolta? A continuació, intenteu completar tots els nivells del joc Trivia King: Let's Quiz Description. Hi haureu de participar en un qüestionari. El vostre oponent pot ser un jugador en viu o una intel·ligència artificial. Al principi del joc, seleccioneu el nivell de dificultat i el tema sobre el qual se us faran preguntes. Després d’això, s’obrirà un terreny de joc davant el qual apareixerà una pregunta. Diverses opcions de resposta seran visibles a sota. Després de llegir la pregunta, haureu de triar una resposta de la llista. Si és correcte, se us donaran punts. Si no, es trauran alguns punts. El guanyador del concurs és el que obté més punts.

Voleu provar el vostre nivell de coneixement sobre el món que us envolta? A continuació, intenteu completar tots els nivells del joc Trivia King: Let's Quiz Description.

© playgame24.com - Joc gratuït King of Trivia: Let's Take the Quiz () El joc en línia flash joc MedlinePlus King of Trivia: Let's Take the Quiz de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc King of Trivia: Let's Take the Quiz i compartir aquest joc amb els teus millors amics.