Joc Monsters Triple Mahjong en línia

Monsters Triple Mahjong

Descripció del joc: Quan els monstres van descobrir que anaves a col·locar un nou mahjong, van agafar immediatament les escombres màgiques, van escombrar tots els jeroglífics i altres imatges de les rajoles, de manera que ells mateixos podien seure còmodament als costats plans de les rajoles. Haureu d’acceptar el fet que no veureu el mahjong normal en la seva versió clàssica. Ens haurem d’acontentar amb el fet que els monstres multicolors somriuen i mostren els seus ullals afilats als blocs. Però això no són tots els trucs monstruosos. Les malvades criatures han canviat una mica les regles. Ara, per desmuntar la piràmide, heu d’eliminar no dos elements idèntics, sinó tres. Cerqueu tres monstres idèntics que estiguin disponibles de forma gratuïta i feu-hi clic per eliminar-los del camp. Recordeu que el temps és limitat i que només s’atorguen punts per a combinacions ben fetes a Monsters Triple Mahjong.

Quan els monstres van descobrir que anaves a col·locar un nou mahjong, van agafar immediatament les escombres màgiques, van escombrar tots els jeroglífics i altres imatges de les rajoles, de manera qu

© playgame24.com - Joc gratuït Monsters Triple Mahjong () El joc en línia flash joc MedlinePlus Monsters Triple Mahjong de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Monsters Triple Mahjong i compartir aquest joc amb els teus millors amics.