Joc Endevina el color en línia

Endevina el color

Descripció del joc: Quan neixen els nadons, no saben fer res, hauran d’aprendre a viure i al principi els seus pares, i després diferents institucions educatives ajudaran en tots els sentits. El món del joc també es connecta amb el procés d’aprenentatge i ho fa durant una hora fins i tot millor que els altres. Als nens els agrada el joc i, a través d’ell, és cada vegada més fàcil obtenir el coneixement necessari. En particular, el nostre joc Guess the Color ensenyarà als nens a distingir els colors i per a això utilitzarem un conjunt de llapis de colors. A la pantalla apareixerà un llapis d’un color determinat i, a sota, veureu una paraula que significa el seu color; si reflecteix correctament el que veieu, premeu el botó amb una marca de verificació verda, si no, una creu vermella. Per exemple, la resposta correcta si teniu un llapis vermell al davant i hi ha escrit la paraula vermell.

Quan neixen els nadons, no saben fer res, hauran d’aprendre a viure i al principi els seus pares, i després diferents institucions educatives ajudaran en tots els sentits.

© playgame24.com - Joc gratuït Endevina el color () El joc en línia flash joc MedlinePlus Endevina el color de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Endevina el color i compartir aquest joc amb els teus millors amics.