Joc Desafiament de Nadal: trencaclosques en línia

Desafiament de Nadal: trencaclosques

Descripció del joc: Al nou joc Christmas Jigsaw Challenge, podeu passar el vostre temps jugant amb trencaclosques dedicats a unes vacances com el Nadal. Apareixerà a la pantalla una sèrie d'imatges que representaran escenes de la celebració del Nadal. Haureu de seleccionar una de les imatges fent clic amb el ratolí. Després, s’obrirà davant vostre. Podeu estudiar aquesta imatge perquè al cap d’un cert temps la imatge s’esmicolarà en molts trossos. Ara faràs servir el ratolí per agafar aquests elements i transferir-los al terreny de joc per connectar objectes junts. Després d’haver restaurat la imatge d’aquesta manera, rebreu punts i passareu al següent nivell del joc.

Al nou joc Christmas Jigsaw Challenge, podeu passar el vostre temps jugant amb trencaclosques dedicats a unes vacances com el Nadal.

© playgame24.com - Joc gratuït Desafiament de Nadal: trencaclosques () El joc en línia flash joc MedlinePlus Desafiament de Nadal: trencaclosques de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Desafiament de Nadal: trencaclosques i compartir aquest joc amb els teus millors amics.