Joc Escapar de la presó en línia

Escapar de la presó

Descripció del joc: Stickman va ser emmarcat i el tribunal el va condemnar a diversos anys de presó. El nostre heroi vol sortir de la presó i demostrar la seva innocència. Al joc Escape From Prison l’ajudaràs a escapar. Primer de tot, haureu d’ajudar el vostre personatge a obrir el pany de la càmera i sortir-ne. Després, els passadissos i locals de la presó seran visibles davant vostre. En alguns llocs hi haurà càmeres de videovigilància, a més de guàrdies. Hauràs de controlar als teus herois per evitar tots aquests llocs perillosos i no deixar-te atrapar pels guàrdies. Si cal, podeu unir-vos a una baralla amb els guàrdies i destruir-los.

Stickman va ser emmarcat i el tribunal el va condemnar a diversos anys de presó. El nostre heroi vol sortir de la presó i demostrar la seva innocència. Al joc Escape From Prison l’ajudaràs a escapar.

© playgame24.com - Joc gratuït Escapar de la presó () El joc en línia flash joc MedlinePlus Escapar de la presó de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Escapar de la presó i compartir aquest joc amb els teus millors amics.