Joc Renegade Clash en línia

Renegade Clash

Descripció del joc: El món dels stickmen ens torna a trucar, on passions reals brollen amb un cruent sabor. L'heroi del joc Sift Renegade Brawl, un samurai anomenat Ryu, va passar per un terrible drama. Tenia una xicota amb qui pretenia lligar-se el nus en un futur proper. Però, literalment, la vigília del casament, va ser assassinat per un dels samurais del clan, que feia temps que era enemistat amb el clan del nostre heroi. La relació entre els clans era tensa, però no va arribar a una col·lisió directa, ja que es va concloure un acord. No obstant això, els seus oponents la van violar de la manera més escandalosa. Aquest va deslligar les mans de Ryu, té la intenció de castigar l'assassí i tota la seva família i està disposat a lluitar almenys amb tot un exèrcit. Ajudeu l'heroi, en cas contrari ell mateix pot pagar amb la seva vida.

El món dels stickmen ens torna a trucar, on passions reals brollen amb un cruent sabor. L'heroi del joc Sift Renegade Brawl, un samurai anomenat Ryu, va passar per un terrible drama.

© playgame24.com - Joc gratuït Renegade Clash () El joc en línia flash joc MedlinePlus Renegade Clash de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Renegade Clash i compartir aquest joc amb els teus millors amics.