Joc Bullet League: Robogeddon en línia

Bullet League: Robogeddon

Descripció del joc: Lina Bullet és viva i activa, tot i que només hi ha un lluitador de porcs a la seva composició. Però el món de la plataforma compta amb ell perquè els psicobots agressius s’han apoderat del territori. Alguna cosa els va saltar al cervell electrònic o algú els va reprogramar específicament perquè fossin agressius. Ajuda l’heroi Robogeddon a Bullet League a derrotar tots els enemics. Estudieu detingudament els mètodes de moviment, utilitzant armes i altres eines, en particular, un piquet. El personatge no només dispararà robots, sinó que, al llarg del camí, es dedicarà a collir valuosos cristalls morats.

Lina Bullet és viva i activa, tot i que només hi ha un lluitador de porcs a la seva composició. Però el món de la plataforma compta amb ell perquè els psicobots agressius s’han apoderat del territori.

© playgame24.com - Joc gratuït Bullet League: Robogeddon () El joc en línia flash joc MedlinePlus Bullet League: Robogeddon de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Bullet League: Robogeddon i compartir aquest joc amb els teus millors amics.