Joc Pilot de motos 3d en línia

Pilot de motos 3d

Descripció del joc: Als carrers de Chicago avui en dia, una companyia de joves organitza curses de motos i pots participar-hi en el joc Motorbike Racer 3d. Al principi del joc, heu de visitar el garatge del joc. Us apareixeran diferents models de motocicletes. Haureu de triar un vehicle al vostre gust. Després, us trobareu a la línia de sortida juntament amb els vostres rivals. Al senyal, tothom correrà cap endavant al llarg de la carretera, augmentant gradualment la velocitat. Mireu atentament la pantalla. Heu de fer moltes voltes a gran velocitat i no xoqueu amb diversos objectes. També heu d’avançar a tots els vostres rivals. Podeu ser perseguits pels cotxes de la policia i us haureu de desvincular.

Als carrers de Chicago avui en dia, una companyia de joves organitza curses de motos i pots participar-hi en el joc Motorbike Racer 3d. Al principi del joc, heu de visitar el garatge del joc.

© playgame24.com - Joc gratuït Pilot de motos 3d () El joc en línia flash joc MedlinePlus Pilot de motos 3d de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Pilot de motos 3d i compartir aquest joc amb els teus millors amics.