Joc Lluites Stickman en línia

Lluites Stickman

Descripció del joc: A la ciutat on viu Stickman, els hooligans del carrer van començar a aterroritzar molt fortament els residents d’un dels barris. El nostre heroi no podia passar per aquí sense capella i va decidir lluitar. Vostè en el joc Stickman Fights l’ajudarà en això. El teu personatge posseeix combat cos a cos. Abans que aparegui a la pantalla hi haurà un terreny en el qual estarà el teu heroi. Amb les tecles de control el faràs vagar al seu voltant. Tan bon punt es troba l’enemic, ataca’l i inicia una baralla. Haureu de colpejar l’enemic amb cops de puny i cops de peu, així com dur a terme diverses tècniques. El vostre objectiu és fer caure al vostre oponent. També seran atacats. Per tant, bloquegeu els cops o esquiveu-los.

A la ciutat on viu Stickman, els hooligans del carrer van començar a aterroritzar molt fortament els residents d’un dels barris.

© playgame24.com - Joc gratuït Lluites Stickman () El joc en línia flash joc MedlinePlus Lluites Stickman de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Lluites Stickman i compartir aquest joc amb els teus millors amics.