Joc El meu espectacle de dofins: Nadal en línia

El meu espectacle de dofins: Nadal

Descripció del joc: Avui al dofinari de la ciutat la nit de Nadal hi haurà una actuació festiva de dofins. A My Dolphin Show: Christmas, ajudareu un dels dofins a tenir un bon rendiment davant dels seus fans. La superfície de l’aigua serà visible a la pantalla que teniu al davant. Estarà envoltat d’un edifici especial on s’ubicaran bancs amb espectadors. Al centre hi haurà un pontó flotant sobre el qual es posarà l’entrenador. Li indicarà quins trucs haurà de realitzar el vostre dofí. Per exemple, un dofí, que s’ha dispersat sota l’aigua, saltarà a l’aire i volarà a través d’un anell especial. Amb les tecles de control, obligareu el vostre heroi a realitzar diverses accions. Si fa aquest truc, el públic li farà aplaudir i obtindrà punts per això.

Avui al dofinari de la ciutat la nit de Nadal hi haurà una actuació festiva de dofins. A My Dolphin Show: Christmas, ajudareu un dels dofins a tenir un bon rendiment davant dels seus fans.

© playgame24.com - Joc gratuït El meu espectacle de dofins: Nadal () El joc en línia flash joc MedlinePlus El meu espectacle de dofins: Nadal de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc El meu espectacle de dofins: Nadal i compartir aquest joc amb els teus millors amics.