Joc Duel de borratxos 2 en línia

Duel de borratxos 2

Descripció del joc: Un parell de palistes van prendre una copa al terrat d’un edifici de gran alçada. Es van beure diverses ampolles cadascuna i no es van entendre bé. I com que tothom estava armat fins a les dents, l'enfrontament es va convertir sense problemes en un duel de borratxos. Els oponents difícilment es poden posar de peu, de manera que no hi ha manera d’apuntar amb normalitat. Quan ajudeu el vostre personatge, només heu de triar el moment en què la seva mà amb una arma o estrelles d’acer està dirigida a l’adversari i deixeu disparar el comandament, en cas contrari tocarà a qualsevol lloc, no només al company de beure. El joc és possible tant sol com el teu oponent és un robot de joc o bé juntament amb un oponent real. Per guanyar el joc Drunken Duel 2, heu de fer fora del terrat al vostre oponent almenys cinc vegades.

Un parell de palistes van prendre una copa al terrat d’un edifici de gran alçada. Es van beure diverses ampolles cadascuna i no es van entendre bé.

© playgame24.com - Joc gratuït Duel de borratxos 2 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Duel de borratxos 2 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Duel de borratxos 2 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.