Joc Escapa entre nosaltres en línia

Escapa entre nosaltres

Descripció del joc: Es va descobrir un alienígena alienígena en una nau espacial que es dirigia a un planeta llunyà en una missió important. Es va comportar de manera agressiva i va destruir tota la tripulació. El nostre heroi va tenir la sort de mantenir-se viu, i això gràcies al fet que va aconseguir traslladar-se a la càpsula a temps, on podreu tornar a casa. Però perquè totes les unitats estiguin en bon estat de funcionament, cal mantenir-les i reparar-les constantment. Mireu quatre mètriques: oxigen, gravetat, equipament elèctric, potència del motor. Porteu l’astronauta al lloc on el nivell ha baixat catastròficament i premeu la barra espaiadora per restaurar els valors normals. Intenta sobreviure a Amongus Escape fins a la data de caducitat i aconsegueix un gran nombre de punts. La millor puntuació quedarà en la memòria del joc per millorar-la.

Es va descobrir un alienígena alienígena en una nau espacial que es dirigia a un planeta llunyà en una missió important. Es va comportar de manera agressiva i va destruir tota la tripulació.

© playgame24.com - Joc gratuït Escapa entre nosaltres () El joc en línia flash joc MedlinePlus Escapa entre nosaltres de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Escapa entre nosaltres i compartir aquest joc amb els teus millors amics.