Joc Traieu-lo en línia

Traieu-lo

Descripció del joc: Un cop el nostre heroi va caminar tranquil·lament per la carretera cap a la casa. De sobte, li va caure una capsa de fusta al cap. Del cop es va desfer i un mapa vell sobre pergamí de pell prim va caure. Després d’haver-ho examinat minuciosament, el noi es va adonar que literalment li havien caigut tresors. Sense pensar-s’ho dues vegades, va fer la motxilla i va sortir a la carretera. A continuació, haureu de controlar-lo, en cas contrari, l'heroi es quedarà sense res. Entra al joc i veuràs un personatge situat davant d’una porta tancada. Per obrir-lo, heu de treure el passador i cobrir l’afortunat amb or i joies. Fareu el mateix encara més, però les tasques es compliquen, hi haurà una elecció i haureu de pensar quin tros de ferro treureu primer i quin següent. Ajudeu l'heroi de Pull Him Out a enriquir-se fabulosament.

Un cop el nostre heroi va caminar tranquil·lament per la carretera cap a la casa. De sobte, li va caure una capsa de fusta al cap.

© playgame24.com - Joc gratuït Traieu-lo () El joc en línia flash joc MedlinePlus Traieu-lo de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Traieu-lo i compartir aquest joc amb els teus millors amics.