Joc Els blocs de caramels s’enfonsen en línia

Els blocs de caramels s’enfonsen

Descripció del joc: Al nou joc Candy Blocks Collapse, viatjaràs a una terra màgica i intentaràs recopilar tants caramels com sigui possible. Al davant, a la pantalla, veureu un camp de joc dividit en un nombre igual de cel·les. A cada cel·la veureu un caramel d’una determinada forma i color. Haureu d’examinar-ho minuciosament i trobar un lloc d’acumulació de dolços completament idèntics. Un cop trobat aquest clúster, haureu de fer clic sobre un dels objectes amb el ratolí. Així, seleccionareu aquest grup d’objectes i desapareixerà del camp de joc. Aquesta acció us proporcionarà un cert nombre de punts. La vostra tasca és recollir el màxim nombre possible d’ells dins del temps estrictament assignat per a això.

Al nou joc Candy Blocks Collapse, viatjaràs a una terra màgica i intentaràs recopilar tants caramels com sigui possible.

© playgame24.com - Joc gratuït Els blocs de caramels s’enfonsen () El joc en línia flash joc MedlinePlus Els blocs de caramels s’enfonsen de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Els blocs de caramels s’enfonsen i compartir aquest joc amb els teus millors amics.