Joc Super Mario Racer en línia

Super Mario Racer

Descripció del joc: El món dels bolets us espera, des de fa molt de temps no veniu a visitar Super Mario i ell us ha preparat tota una sèrie d’aventures divertides al joc Super Wario Riders. Pel que sembla, el nostre lampista ha acumulat molta força, perquè estarà en constant moviment. Tot el que heu de fer és tocar l’heroi a temps perquè saltés hàbilment per sobre de punxes de metall, buits entre plataformes i plantes carnívores que només esperen que algú estigui a la boca de la planta. Recolliu monedes, grans estrelles vermelles, trenqueu caixes d’or i salteu sobre bolets malvats que intentaran barrar el camí. Després de recollir prou monedes, podeu canviar Mario pel seu germà Luigi, i després per altres personatges: Toad i Toadette. Us esperen molts nivells de colors de Mario que no són píxels.

El món dels bolets us espera, des de fa molt de temps no veniu a visitar Super Mario i ell us ha preparat tota una sèrie d’aventures divertides al joc Super Wario Riders.

© playgame24.com - Joc gratuït Super Mario Racer () El joc en línia flash joc MedlinePlus Super Mario Racer de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Super Mario Racer i compartir aquest joc amb els teus millors amics.