Joc en línia

Descripció del joc: Minecraft és un món en constant evolució, ric en una gran varietat de minerals. Els seus habitants literalment caven la terra, extreient recursos i processant-los per a les seves pròpies necessitats. Les terres de Minecraft són tan generoses que n’hi ha prou amb cavar sota els peus i obtindreu quelcom valuós. Però, tot i així, hi ha zones més saturades de recursos o hi són més valuoses, i hi ha llocs on hi ha menys d'això o, en lloc d'or, només hi ha carbó o pedra. El nostre heroi es va assabentar que a l’est hi ha una petita zona on es poden obtenir diamants en quantitats sense mesurar. Però no va ser l'únic que es va assabentar d'això, la competència és enorme i, per aconseguir un lloc rendible, primer cal córrer-hi. Vostè pot ajudar a l'heroi, que corre per la carretera plena de diversos obstacles. Aquesta ruta pràcticament no s’utilitza en transport, de manera que hi podeu trobar qualsevol cosa: diverses trampes perilloses, arbres i no només caigudes. Controla les fletxes perquè l’home tingui temps d’esquivar, saltar o pujar sota obstacles elevats a Super RunCraft.

Minecraft és un món en constant evolució, ric en una gran varietat de minerals. Els seus habitants literalment caven la terra, extreient recursos i processant-los per a les seves pròpies necessitats.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.