Joc en línia

Descripció del joc: Mario va entrar al joc Mario Bros World i és per a aquells a qui no els agrada prendre les dues mans al mateix temps. La nostra joguina es pot jugar amb una sola mà i gairebé a contracor. El lampista Mario va quedar atrapat. Com sempre, va viatjar pel seu Mushroom World. Per desconnectar, periòdicament surt a la carretera, guanyant monedes i causant problemes als secuaces de Bowser. Però aquesta vegada una de les valls màgiques del regne va jugar amb ell una broma cruel, enviant-lo a una altra dimensió. Ocupa un espai reduït, però només es pot sortir d'allà a través d'un portal que sembla un castell de pedra i que apareix després. Com a heroi, superarà tots els obstacles existents i, amb cada nivell, cada vegada hi ha més. Al mateix temps, Mario ha de córrer tot el temps sense parar ni un segon.

Mario va entrar al joc Mario Bros World i és per a aquells a qui no els agrada prendre les dues mans al mateix temps. La nostra joguina es pot jugar amb una sola mà i gairebé a contracor.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.