Joc en línia

Descripció del joc: Finalment, Sonic va tornar al terreny de joc, durant un temps ni el van veure ni escoltar, i probablement pensàveu que l’eriçó va renunciar. Però no, la seva popularitat ha tornat a augmentar i, en gran part, gràcies a l’aparició de la pel·lícula Sonic. El personatge del joc va aparèixer a les grans pantalles i tothom se’n va recordar immediatament i, a la pel·lícula, l’eriçó blau solt sembla força maco i, el que és més important, és versemblant. Segons la trama, el dolent vol utilitzar el seu súper poder per conquerir el món. Inspirat en la renovada glòria de l'heroi, SoniK Run l'ajudarà a córrer de nou pel món de la plataforma, recollint anells d'or, dels quals és clarament parcial. A més dels anells, col·lecciona cristalls blaus, salta per sobre de trampes esmolades i esquiva els atacs de malvades abelles blaves i altres perilloses criatures hostils. El joc és dinàmic, et manté en tensió constant, aquí no et relaxaràs.

Finalment, Sonic va tornar al terreny de joc, durant un temps ni el van veure ni escoltar, i probablement pensàveu que l’eriçó va renunciar.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.