Joc en línia

Descripció del joc: Normalment, els herois sempre salven algú o lluiten contra enemics o monstres. Al joc Hero Rescue, el propi heroi necessita ajuda i podeu proporcionar-lo si ho penseu bé. El pobre home es va trobar en un laberint màgic, les parets del qual són passadors de metall. El personatge els pot treure i alliberar fàcilment, però el noi no vol marxar amb les mans buides. Va venir aquí per buscar tresors i vol marxar amb ells. Abans de treure la forquilla, penseu en què caurà sobre el cap del pobre home: monedes d’or o lava ardent, o potser un munt de pedres pesades o un monstre sencer caurà i devorarà. Això no és el que vol l'heroi, així que penseu i analitzeu i només actueu després. És important que caiguin els tresors allà on l’heroi els pugui arribar fàcilment.

Normalment, els herois sempre salven algú o lluiten contra enemics o monstres. Al joc Hero Rescue, el propi heroi necessita ajuda i podeu proporcionar-lo si ho penseu bé.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.