Joc Cop greu en línia

Cop greu

Descripció del joc: Avui ens agradaria presentar-vos un nou joc multijugador Critical Strike. En ell, tu i jo, juntament amb altres jugadors, lluitarem en diverses àrees entre si. Hi ha dos equips en el joc: es tracta de terroristes i soldats d'un equip especial. Al principi del joc, triaràs una carta i un costat per al qual jugaràs. Després, havent aparegut al punt de partida, haureu de recollir una arma mitjançant un menú especial. A la senyal, passant per ratlles d’edifici en edifici, comenceu a buscar enemics. La vostra tasca és destruir els jugadors de l’equip contrari i plantar explosius en un moment determinat. Qualsevol d’aquestes dues accions portarà el vostre equip a la victòria.

Avui ens agradaria presentar-vos un nou joc multijugador Critical Strike. En ell, tu i jo, juntament amb altres jugadors, lluitarem en diverses àrees entre si.

© playgame24.com - Joc gratuït Cop greu () El joc en línia flash joc MedlinePlus Cop greu de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Cop greu i compartir aquest joc amb els teus millors amics.