Joc en línia

Descripció del joc: La lluna està plena, cosa que significa que és hora d’anunciar el començament de la batalla lunar dels herois. Aneu a Moon Clash Heroes i trieu el vostre personatge, i són un més fresc que l’altre. El robot Ranger és ràpid i precís, el cavaller fantasma és excel·lent amb un pi i ben disfressat, el Terminator sembla intimidatori i té una força notable, el Stormtrooper és un autèntic guerrer. Cadascun d’ells està armat i veureu aquesta arma a l’esquerra i sota d’ella les habilitats de l’heroi. Després de la selecció, haureu d’esperar una mica fins que es formi l’equip contrari. Estàs lluitant pel blau i els teus enemics són vermells. Tan bon punt comenci la batalla, no badalleu, córrer a la recerca de l'enemic i destruir-lo al mateix nivell que els vostres companys d'esquadra. No defraudeu els vostres amics lluitadors.

La lluna està plena, cosa que significa que és hora d’anunciar el començament de la batalla lunar dels herois. Aneu a Moon Clash Heroes i trieu el vostre personatge, i són un més fresc que l’altre.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.