Joc Lila SCP-6789: La caça continua en línia

Lila SCP-6789: La caça continua

Descripció del joc: Les criatures creades artificialment per científics van escapar del laboratori secret. Ara aquests monstres terroritzen els habitants d’un petit poble situat a prop del bosc. Al joc Siren Head SCP-6789: The Hunt Continues, ajudareu el protagonista a sobreviure i escapar. El vostre personatge amb armes a les mans haurà d’explorar la zona que envolta casa seva. Mitjançant les tecles de control, haureu d’indicar en quina direcció haurà d’anar. Mireu atentament al vostre voltant. Tan aviat com noteu un monstre, apunteu-hi l'arma i obriu el foc per matar. Si la vostra vista és precisa, les bales que colpegen el monstre la destruiran i obtindreu punts.

Les criatures creades artificialment per científics van escapar del laboratori secret. Ara aquests monstres terroritzen els habitants d’un petit poble situat a prop del bosc.

© playgame24.com - Joc gratuït Lila SCP-6789: La caça continua () El joc en línia flash joc MedlinePlus Lila SCP-6789: La caça continua de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Lila SCP-6789: La caça continua i compartir aquest joc amb els teus millors amics.