Joc Entre nosaltres: Amagar i cercar en línia

Entre nosaltres: Amagar i cercar

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc Among Us Hide Or Seek, coneixereu una raça d’estrangers que recorren la galàxia al seu vaixell. Per no avorrir-se durant el vol, juguen a diversos jocs. Avui us unireu a una de les seves diversions. Has de jugar a les amagades amb els extraterrestres. A la pantalla apareixerà una imatge d’un rebot determinat del vaixell. S'omplirà amb una gran varietat d'articles. En algun lloc d’ells, s’amagaran alienígenes. Haureu d’examinar-ho minuciosament i tan bon punt us sembli que heu trobat un personatge, feu clic amb el ratolí en un lloc determinat. Si trobeu un alienígena, apareixerà davant vostre a la pantalla i se us donaran punts per això.

En el nou i emocionant joc Among Us Hide Or Seek, coneixereu una raça d’estrangers que recorren la galàxia al seu vaixell. Per no avorrir-se durant el vol, juguen a diversos jocs.

© playgame24.com - Joc gratuït Entre nosaltres: Amagar i cercar () El joc en línia flash joc MedlinePlus Entre nosaltres: Amagar i cercar de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Entre nosaltres: Amagar i cercar i compartir aquest joc amb els teus millors amics.