Joc Artesania d’hivern en línia

Artesania d’hivern

Descripció del joc: Al nou i emocionant joc Winter Craft, aniràs al món de Minecraft. Haureu de crear una ciutat en una àrea determinada. De moment, aquí regna l’hivern. Haureu d’examinar acuradament tota l’àrea. Després, mitjançant les tecles de control, començareu a canviar gradualment el paisatge segons les vostres necessitats. Després, mitjançant un tauler de control especial, podeu començar a extreure recursos. Tan bon punt acumulin una certa quantitat, podeu començar a construir muralles i diversos tipus d'edificis. Quan la ciutat estigui totalment construïda, podeu poblar-la amb residents i reproduir diversos animals a la ciutat.

Al nou i emocionant joc Winter Craft, aniràs al món de Minecraft. Haureu de crear una ciutat en una àrea determinada. De moment, aquí regna l’hivern. Haureu d’examinar acuradament tota l’àrea.

© playgame24.com - Joc gratuït Artesania d’hivern () El joc en línia flash joc MedlinePlus Artesania d’hivern de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Artesania d’hivern i compartir aquest joc amb els teus millors amics.