Joc Solitari en línia

Solitari

Descripció del joc: El nostre colorit joc de solitari espera la vostra decisió a cada nou nivell. Una baralla de cartes s’estendrà davant vostre i un amic es plegarà en una pila sota d’ells. La tasca consisteix a treure totes les cartes de la taula de joc i, per a això, les heu de recollir en una seqüència d’unes més o menys. Si no hi ha aquestes cartes entre la fila de cartes obertes, feu clic a la baralla i obriu una carta. Si és, per exemple, deu, al camp heu de fer clic al nou o al jack i així successivament al llarg de la cadena. Intenteu fer servir totes les combinacions de cartes obertes, la baralla de la part inferior és un conjunt auxiliar de cartes i no importa si romanen inutilitzades. Començareu a rebre monedes quan s’elimini l’última fila superior de cartes del joc Solitaire.

El nostre colorit joc de solitari espera la vostra decisió a cada nou nivell. Una baralla de cartes s’estendrà davant vostre i un amic es plegarà en una pila sota d’ells.

© playgame24.com - Joc gratuït Solitari () El joc en línia flash joc MedlinePlus Solitari de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Solitari i compartir aquest joc amb els teus millors amics.