Joc X-Challenge Racing: Mountain Adventure en línia

X-Challenge Racing: Mountain Adventure

Descripció del joc: A la segona part de X-Trial Racing: Mountain Adventure, continuaràs la teva carrera com a corredor professional de motos. Avui heu de participar en competicions que tindran lloc a zones muntanyoses. Tota la carretera per la qual heu de circular passarà per terrenys muntanyosos i hi haurà molts llocs perillosos. Haureu de seure al volant d’una motocicleta i fer una cremallera al llarg de la carretera i saltar per sobre de tots aquests llocs mentre feu salts i diverses acrobàcies acrobàtiques. També haureu de recollir diversos articles al llarg del camí que us ajudaran a obtenir diverses millores de bonificació.

A la segona part de X-Trial Racing: Mountain Adventure, continuaràs la teva carrera com a corredor professional de motos. Avui heu de participar en competicions que tindran lloc a zones muntanyoses.

© playgame24.com - Joc gratuït X-Challenge Racing: Mountain Adventure () El joc en línia flash joc MedlinePlus X-Challenge Racing: Mountain Adventure de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc X-Challenge Racing: Mountain Adventure i compartir aquest joc amb els teus millors amics.