Joc en línia

Descripció del joc: Vés al món de Minecraft, on es necessita urgentment la teva ajuda per a un famós personatge anomenat Steve. Va caure a la mina per negligència i no pot sortir. Els rescatadors tampoc no poden ajudar, però teniu un pla i es pot fer. L'heroi gira sobre una roda de fusta i pot saltar a una de propera, de manera que el noi pot sortir a un lloc segur. De camí, podeu recollir monedes, però el més important és prémer l’heroi a temps perquè salti quan sigui el moment adequat per a això. Les plataformes es troben a diferents llocs i distàncies diferents, trieu les que estiguin més a prop, podeu evitar saltar a les llunyanes i és més difícil apuntar a Minecraft World Adventure.

Vés al món de Minecraft, on es necessita urgentment la teva ajuda per a un famós personatge anomenat Steve. Va caure a la mina per negligència i no pot sortir.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.