Joc en línia

Descripció del joc: Un joc senzill sense pretensions Stone, tisores, paper ha assolit un nou nivell i es pot jugar en camps virtuals no només amb un ordinador, sinó també amb un oponent real. Per començar, trieu un mode de joc: per a dos o contra un bot de joc. A sota de cada jugador, si jugues amb un company, hi ha tres icones. Primer heu de fer clic a un d’ells i, després de tres cops, cadascun ho mostrarà. Què va escollir. Si tens una pedra i el teu oponent té tisores, guanyes, el mateix passarà si tens tisores i el teu oponent té paper. Si al contrari, perdràs. Aquest joc és una col·lecció d’accidents. És impossible predir qui escollirà què, però aquest és l’interès. Es pot calcular un robot de joc, però una persona viva és molt difícil, gairebé impossible a Rock Paper Scissors Exclusive.

Un joc senzill sense pretensions Stone, tisores, paper ha assolit un nou nivell i es pot jugar en camps virtuals no només amb un ordinador, sinó també amb un oponent real.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.