Joc en línia

Descripció del joc: Stickman armat amb arc i fletxa i està preparat per lluitar amb qualsevol nombre d’oponents. Però, al mateix temps, no pot prescindir de tu. La tasca dels nivells és destruir tots els enemics, dirigint-los directament al cap. L’heroi segurament guanyarà si mata tots els enemics amb el primer tret. Si falla, donarà l'oportunitat de disparar com a resposta, i això ja suposa un risc, ja que la fletxa pot colpejar l'objectiu i el nivell fallarà. Cada cop hi ha més oponents, es troben en llocs on no és fàcil arribar-hi. Intenta guanyar tres estrelles. Només es pot perdre una estrella si s’enyora, encara que no. Però només els èxits precisos del joc Stick Archery. Una línia de guia de punt blanc us ajudarà a apuntar amb més precisió.

Stickman armat amb arc i fletxa i està preparat per lluitar amb qualsevol nombre d’oponents. Però, al mateix temps, no pot prescindir de tu.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.