Joc en línia

Descripció del joc: Per a tothom que sigui aficionat a un esport com el futbol, presentem el nou joc Campió de la Copa d’Europa. En ell, cadascun de vosaltres podrà participar al Campionat d’Europa de futbol. Al principi del joc, haureu de triar el país que representareu en aquest campionat. Després, el jugador estarà al camp de futbol a prop de la seva porteria. A l’altre extrem del camp hi haurà el teu oponent. En senyal, la pilota entrarà en joc. Haureu d’intentar aconseguir-ho. Després d’això, comença un atac a la porta enemiga. Haureu de vèncer amb destresa el vostre oponent i fer un tir que s’acosti al seu objectiu. Quan la pilota toqui a la xarxa, marcarà un gol i se li donaran punts per això. El guanyador del partit serà qui prengui el lideratge.

Per a tothom que sigui aficionat a un esport com el futbol, presentem el nou joc Campió de la Copa d’Europa. En ell, cadascun de vosaltres podrà participar al Campionat d’Europa de futbol.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.