Joc en línia

Descripció del joc: Diversos rituals de bruixeria utilitzen objectes o objectes especials. Els indis van fabricar un ninot vudú especial sobre el qual es van dur a terme diverses manipulacions. Amb l'ajut de rituals especials, la nina va rebre una connexió amb la persona a qui enviaven bruixeria. Quan es feia la nina, s’utilitzava necessàriament alguna cosa de l’objecte: cabells, ungles. En actuar sobre la nina, el bruixot va actuar directament sobre la persona. Al joc Voodoo Doll, no torturarem ningú, excepte el nostre ninot virtual, que no s’associa a ningú, perquè pugueu relaxar-vos i gaudir del joc. La tasca és burlar-se de l’objecte, es pot imaginar que aquest, a dir-ho suaument, no estima massa. Només cal que feu clic al personatge, fent-lo desfer-se de les monedes d’or. Més endavant, podreu comprar diferents tipus d’armes i altres coses que podeu punxar, tallar, disparar o fer explotar una nina.

Diversos rituals de bruixeria utilitzen objectes o objectes especials. Els indis van fabricar un ninot vudú especial sobre el qual es van dur a terme diverses manipulacions.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.