Joc en línia

Descripció del joc: Pixel Men: Red i Green han après que hi ha un bosc al seu món on es poden recollir caramels de colors com flors en un prat. Els amics hi van anar de seguida perquè els encanten els dolços. Però el bosc en realitat va resultar ser un laberint de plataformes de diversos nivells. La sortida a cada nivell és una porta per a cada viatger. Però primer cal que obtingueu les tecles que coincideixin amb el color de les portes i els personatges. Si heu entrat al joc Red And Green: Candy Forest junts, hi haurà dos herois i vosaltres i la vostra parella els haureu de gestionar en paral·lel. Si estàs sol, l’heroi anirà sol. Recolliu piruletes i bastons dolços i procureu no caure al buit. Haurem de saltar en ordre.

Pixel Men: Red i Green han après que hi ha un bosc al seu món on es poden recollir caramels de colors com flors en un prat. Els amics hi van anar de seguida perquè els encanten els dolços.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.